Skip links

Wayne Wilson

Wayne Wilson
Adviseur fractie
Wayne.Wilson@houtenanders.nl

Ik ben Wayne Wilson, 42 jaar jong, geboren en getogen in Zuid-Afrika. Op weg naar Nederland heb ik in verschillende landen gewoond, Engeland, Australië en de Verenigde Staten, en sinds 1999 dus woonachtig in Nederland. Vier jaar na mijn komst naar Nederland ben ik in Houten Zuid komen wonen. Inmiddels woon ik dus al weer veertien jaar met veel plezier in Houten.

Na mijn studie Hotelmanagement ben ik een andere weg ingeslagen. Sinds 2001 ben ik eigenaar en directeur van Wanbound, een bedrijf in de IT dienstverlening gevestigd te Woerden. Wanbound is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met 30 werknemers. Tevens ben ik sinds een aantal jaar eigenaar en directeur van Republicom, een WIFI installatie partner, en word ik regelmatig gevraagd als spreker op verschillende evenementen, om mijn visie op IT en de toekomst te delen met collega’s uit de hele wereld.

In mijn ‘vrije’ tijd zit ik vaak in de bergen in verband met mijn hobby paragliden. Ik ben niet alleen enthousiast piloot, maar ook bevoegd tandem piloot en instructeur bij SkyGliders, een paraglide school in Aarlanderveen. Hier ben ik ook vaak op het lierveld te vinden. Tevens ben ik al weer een jaar beheerder van de buurtpreventie Whatsapp-groep van de wijk De Bouw en sinds juni jongstleden aangesloten bij Houten Anders ! In januari 2018 ben ik benoemd tot lijsttrekker van Houten Anders!.

Met mijn diverse ervaringen als leider en inspirator vertrouw ik erop ook binnen Houten Anders! mijn aandeel te kunnen leveren en een positieve bijdrage voor onze mooie gemeente te zullen zijn.

Ik sta niet alleen vóór, maar vooral ook achter de inwoners van Houten. SAMEN maken we het verschil. Graag draag ik bij aan de ontwikkeling van Houten, waar we samen met de inwoners werken aan een positieve leefomgeving.