Skip links

04 juli 2019

Raadspraat: Elk einde betekent tevens een nieuw begin!

Vorige week hebben we afscheid genomen van Wouter de Jong. Hij is niet langer onze fietsende Burgemeester de Jong, maar zo zal hij nog wel lang worden herinnerd. Wouter de Jong was een burgemeester die zich hard heeft gemaakt voor de verbondenheid tussen het bestuur en de burgers, iets waar wij als Houten Anders! 100% achter staan.

Aan de start van de tweede helft van 2019 verwelkomen wij de heer Gilbert Isabella als onze nieuwe burgervader. Gekozen door de raad, maar op voorzet van de inwoners van Houten. De inwoners konden immers voorafgaand aan de procedure aangeven wat zij belangrijk vonden in een nieuwe leider. Met de uitkomst hiervan zijn de betrokkenen aan de slag gegaan.

Burgemeester Isabella treedt vandaag in de voetsporen van Wouter de Jong, en heeft hiermee de belangrijke taak om de tevredenheid binnen Houten op een hoog peil te houden. “Houten is een fijne en duurzame gemeente om in te wonen, werken, leren en ontspannen” meldt het jaarverslag 2018. Uiteraard hopen wij dat Burgemeester Isabella Houten in zijn hart zal sluiten. Houten: de fietsstad 2018 (en daarmee dus ook 2019), waar onlangs de 50.000e inwoner in het zonnetje werd gezet. Een middelgrote stad met geweldige burgerinitiatieven zoals het recent gehouden fiets feest, het food & festival Bon Appetito, de jaarlijkse Nieuwjaarsduik in de Rietplas en natuurlijk het fladderen, wat elk jaar weer een hoop kinderen op de been brengt. Deze en nog vele andere activiteiten is onder andere wat Houten verbindt en wat Houten Anders! maakt.

Welkom, Burgemeester Isabella, in ons mooie Houten!!

Wayne Wilson
Fractievoorzitter Houten Anders!
wayne.wilson@houtenanders.nl

Meer informatie:

Klik hier voor de publicatie in ’t Groentje.

Volg ons