Skip links

21 november 2020

Onze nieuwsbrief

Houten Anders! deelde vandaag voor het eerst onze digitale nieuwsbrief met niet-leden! Politieke partijen moeten immers laten zien waar zij voor staan en wat zij hebben gedaan. Transparant zijn over wat je doet, verantwoording afleggen, is belangrijk voor Houten Anders! 

Het weekend na elke raadsvergadering publiceren wij sinds september’20 een nieuwsbrief om onze leden, sympathisanten en volgers op de hoogte te brengen van wat er in de partij leeft. Wij hebben de eerste 2 nieuwsbrieven alleen gedeeld met onze leden, om zeker te weten dat het werkt. Nu we écht online zijn, delen wij deze eerste versies én onze meest recente publieksbrief met u. 

Onze nieuwsbrief bevat: 
  • een voorwoord van één van onze partijleden;
  • een aantal van onze meest recente web-berichten samengevat;
  • een overzicht van ons stemgedrag tijdens de laatste raadsvergadering;
  • een politieke agenda met verwachte onderwerpen;
  • een verenigingsagenda, zodat u ook weet wanneer wij vergaderen.
Nieuwsgierig?

Bent u benieuwd naar onze nieuwsbrief? Dan vindt u de eerste drie versies hieronder. Nieuwere versies worden niet aangevuld. Daarvoor kunt u zich aanmelden. Op verzoek sturen wij gemiste nieuwsbrieven graag door. 

Nieuwsbrief-2020-1

Nieuwsbrief-2020-2

Nieuwsbrief-2020-3

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief, klik dan op de button “inschrijven” op deze pagina. U kunt zich op elk ogenblik ook weer uitschrijven.

Volg ons