Skip links

Inge Meier

Inge Meier
Commissielid 
inge.meier@houtenanders.nl

Ik ben Inge Meier-van Hoeven. In 1971 ben ik geboren in Sleeuwijk, een klein gehucht in Brabant vlakbij Gorinchem. Hier heb ik mijn jeugd doorgebracht.

Op mijn achttiende ben ik op kamers gegaan in Utrecht. Hier heb ik Wiskunde gestudeerd en Bartjan ontmoet. Al snel woonden we samen en na het afronden van mijn studie zijn we op zoek gegaan naar een leuk huis. Ons oog viel op Houten: een mooi, groen, kindvriendelijk, ruim en rustig dorp. In de eerste nieuwbouw wijk van Houten-Zuid kochten we een huis. We trouwden en kregen twee zonen die nu alweer 20 jaar zijn.

Na de studie vond ik een baan bij een levensverzekeraar. Hier kreeg ik de kans om me verder te ontwikkelen door opleidingen in de avonduren te volgen. Het doel was om Actuaris te worden en een expert te worden op het gebied van levensverzekeringen. Een paar jaren geleden heb ik de laatste opleiding afgerond en ben daarmee Actuaris AAG.

Als Actuaris ben ik onder andere verantwoordelijk voor de vaststelling van de waarde van de gehele levensverzekeringsportefeuille en de prijsstelling van onze producten.

In mijn vrije tijd wandel, fiets, lees en puzzel ik. Ook ga ik graag uit eten met familie of vrienden en kijk ik graag films.

Door mijn man ben ik de laatste drie jaren betrokken geraakt bij de lokale politiek van Houten. Als bestuurslid en fractie-assistent van Houten Anders! heb ik al veel gezien en gehoord. De komende vier jaar wil ik me graag verder ontwikkelen en inzetten voor onze mooie gemeente Houten.

Stuur mij gerust een mail.