Skip links

David Scheers

David Scheers
Adviseur
info@houtenanders.nl

Ik woon nu meer dan 20 jaar in Houten en als succesvol ondernemer ben ik tientallen jaren bezig geweest met producten verkopen en een bedrijf runnen. Als vervolg op deze ervaringen in de wereld van geld verdienen, het efficiënt bouwen aan Internet sites, het zoeken naar de beste methode om voorraad te beheren en nieuwe artikelen te maken, is het tijd voor iets anders.

Tijd om iets terug te doen voor de maatschappij en me wat meer te richten op het sociale vlak en in het bijzonder voor de directe gemeenschap. Daar probeer ik ook de persoonlijke verdieping te zoeken, want aan persoonlijk contact blijft behoefte. De meeste interesse voor mij ligt op het gebied van Sport en Kunst en Cultuur, omdat die ook het beste aansluiten bij mijn hobby’s.

Er moet meer aandacht komen voor Topsport in Houten en voor permanente voorzieningen voor overdekte sport. Daarnaast vind ik Kunst in algemene zin erg belangrijk, omdat het mensen bij elkaar kan brengen en kan verbinden. Ook de historische achtergrond van Houten die teruggaat tot de Romeinse tijd, verdient een permanente plek in Houten voor haar inwoners in de vorm van een museum.

Ik wil me inzetten voor anderen op deze gebieden en probeer daar vanuit mijn ambitie de komende tijd concrete stappen in te zetten.