Skip links

Bart Wendrich

Bart Wendrich
Lid
Bart.Wendrich@houtenanders.nl

Reeds 15 jaar ben ik met veel plezier inwoner van Houten. De keuze voor Houten was eenvoudig. Mooie en kindvriendelijke woonomgeving, een dorps karakter en goede voorzieningen. Utrecht op korte afstand en centraal in Nederland. Kortom Houten was en is een perfecte locatie om te gaan wonen. Mijn dagelijkse werk speelt zich af in Utrecht waar ik directeur ben van een mbo school de Dutch Healthtec Academy. 
 
De afgelopen vier jaar heb ik mij voor HA! ingezet als voorzitter en samen met de fractie heb ik mij hard gemaakt voor de belangen van onze inwoners. Houten Anders! is voor mij een partij die erop gericht is om de gemeente weer van haar bewoners te maken. Dit houdt in dat ik een grote betrokkenheid van mensen verwacht bij de ontwikkelingen in Houten en hun eigen buurt. De toekomst voor Houten zit vol organisatorische en financiële uitdagingen.
 
Ik heb vertrouwen dat wij in Houten met elkaar tot de juiste keuzes kunnen komen. Keuzes die leiden tot een gemeente die het gewenste pakket taken uitvoert en burgers actief betrekt en betrokken houdt bij ontwikkelingen. In mijn overtuiging kunnen wij door met elkaar actief te zijn het mooie van Houten behouden en onze gemeente verder ontwikkelen in de richting die wij samen wensen!