Skip links

Doe mee

Met uw hulp doen wij het anders

Houten Anders! is een inwonerspartij die opkomt voor een lokale transparante en betrokken Houtense politiek. Om die boodschap door de hele gemeente te verspreiden kunnen we ieders hulp goed gebruiken. Wij nodigen u uit om ons daarbij te helpen en mee te doen! Bovendien wil Houten Anders! inwoners van de gemeente de mogelijkheid geven invloed uit te oefenen op beslissingen die de gemeenteraad neemt. Wij nodigen u uit om uw mening te geven.

Versterk ons team

U kunt mee beslissen over de politieke standpunten die Houten Anders! inneemt door u aan te sluiten bij onze partij. Uw kennis en mening zijn belangrijk en daar willen wij graag gebruik van maken. Naast raads- en commissieleden zijn voor ons alle extra handjes, zoals fractie-adviseurs, communicatievrijwilligers en partij-enthousiastelingen van grote waarde. 

Bekijk ons team en lees hoe onze leden zich voor Houten Anders! inzetten. 

Deel uw mening

U kunt mee praten over de politieke koers die Houten Anders! binnen de gemeenteraad volgt door aan te schuiven bij onze fractievergaderingen. Deze zijn elke maandag om 20:00 uur (m.u.v. vakanties). Om praktische redenen dient u zich wel van te voren aan te melden. Neem daarvoor contact op met de fractie.

Volgen, delen en reageren

Om niets van Houten Anders! te missen en onze berichten te delen, kunt u ons volgen op Youtube, Twitter, Facebook en Instagram. Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u op de hoogte. Wij waarderen uw reacties op onze socials.

Volg ons