Skip links
Lijsttrekker Eerdman Houten Anders!

31 augustus 2021

Axel Eerdman lijsttrekker Houten Anders!

De leden van Houten Anders! hebben Axel Eerdman unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022. Eerdman, socioloog en van beroep docent maatschappijleer, is op dit moment actief als commissielid voor Houten Anders!. Hij is erg gemotiveerd om de campagne voor zijn partij te gaan leiden.

Eerdman: “Houten heeft een positief kritische lokale partij nodig. De afgelopen jaren hebben we met Houten Anders! bewezen een toegevoegde waarde te zijn voor de lokale politiek. Het is heel makkelijk om kritisch te zijn, maar door mee te denken, samen te werken en te verbinden hebben we zelfs met één zetel een belangrijke rol in de gemeenteraad van Houten gespeeld. We willen ons de volgende periode, met meer zetels, voor de Houtense inwoners blijven inzetten”.

Huidig raadslid

Eerdman neemt het stokje over van Wayne Wilson, op dit moment het raadslid van Houten Anders!. Wilson leidt op dit moment de partij vol energie op zeer gewaardeerde wijze. Daarnaast is Wilson Algemeen Directeur en eigenaar van een IT bedrijf waar hij na de verkiezingen in 2022 meer tijd en aandacht aan zal gaan besteden. Wilson blijft ook de volgende periode actief binnen Houten Anders!, maar op een andere manier.

Grote uitdagingen

Houten heeft een aantal grote uitdagingen. Na het niet doorgaan van de Ruimtelijke Koers zal er nagedacht moeten worden over hoe Houten zich dan wel verder kan ontwikkelen. Er zijn veel woningen nodig, waarbij het zeer gewaardeerde groene en fietsvriendelijke karakter van Houten behouden en zelfs versterkt moet worden. Duurzaamheid, klimaat en energie, zijn onderwerpen die ook veelvuldig in de raad zullen worden besproken.

Voorbereiden

Houten Anders! is inmiddels gestart met de voorbereiding van het verkiezingsprogramma, de verkiezingscampagne 2022-2026 én de samenstelling van de verkiezingslijst. Dit alles onder het motto “Houten is uniek, daarom is Houten Anders!”.

Inwoners die hier een bijdrage aan willen leveren, kunnen zich aanmelden via onze website, per email info@houtenanders.nl of door contact op te nemen met lijsttrekker Axel Eerdman via 06 – 15 43 29 66.

Houten Anders! staat zaterdag 4 september 2021 op de Houtense Activiteitenmarkt. Eerdman, maar ook een aantal van zijn collega’s kunt u daar ontmoeten.

Meer informatie

Pagina van Axel Eerdman

Pagina van Wayne Wilson

Volg ons